Naročite knjige

Fokus - skrito gonilo odličnosti

  • Cena knjige je 21,00€ (23,90€).
  • Poštnina je brezplačna

Knjigo lahko naročite: 

289 strani, format 21x15 cm

* opombe h knjigi (v angleščini)


Avtor svetovne uspešnice Čustvena inteligenca ponuja inovativen pogled na eno od hitro izumirajočih veščin sodobnega sveta, ki je sicer ključ do visokih dosežkov in samoizpolnitve: to je pozornost.

Pozornost, miselna zbranost oziroma osredotočenost deluje zelo podobno kot mišica: če jo uporabljate poredko in slabo, bo zakrnela; če jo pošteno zaposlite, se bo okrepila. V dobi nezaustavljivih, vseprisotnih motenj Goleman prepričljivo zagovarja mnenje, da se moramo zdaj bolj kot kadarkoli prej naučiti izostriti svoj fokus, če naj bi bili kos kompleksnosti današnjega sveta, kaj šele da bi v njem uspevali.


Samo Rugelj v svoji kolumni o digitalni demenci govori tudi o novi Golemanovi knjigi FOKUS, skrito gonilo odličnosti.


Daniel Goleman, o znanosti pišoči novinar New York Timesa, je avtor trinajstih knjig in pogosto predava skupinam strokovnjakov, poslovnim ljudem in študentom na univerzah. Je soustanovitelj Skupnosti za akademsko, socialno in čustveno učenje Središča za otroške študije na Univerzi Yale (zdaj na Univerzi v Illinoisu, v Chicagu. Živi v Massachusettsu.Izid knjige je podprla Krka, d. d., Novo mesto

 

Izid knjige je podprla Mesta občina Novo mesto